AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölülerden korkmak

Kahve falında ölülerden korkmak

Kahve falında ölülerden korkmak bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölülerden korkmak gördüyseniz:

  • Altından kalkamayacağınız durumlarda söz vermeniz bütçenizi aşmanıza veya fazlasıyla yorulabilirsiniz.

Kahve falında ölü fareden korkmak insanların kendisine her zaman destek olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüden korkmak bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, fal sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birinden korkmak kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine yorulur.

Kahve falında ölülerden korkmak işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına yorulur.

Kahve falında sığırdan korkmak işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına yorulur.

Kahve falında korkmak kaçmak saklanmak sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine delalettir.

Kahve falında bebekten korkmak bir yere taşınmaya, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaçmak ve korkmak gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir