AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden kibrit almak

Kahve falında ölüden kibrit almak

Kahve falında ölüden kibrit almak giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüden kibrit almak gördüyseniz:

  • Bazı konularda hızlı öngörülerde bulunmanız gerekebilir.

Kahve falında ölüden kibrit almak sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kibrit kutusu görmek fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kibritle oynamak çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında kibrit toplamak üzüleceğine ve pişman olacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine delalet eder.

Kahve falında yanan kibrit görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kibrit söndürmek imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kibrit yemek sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, sonucun kişi için hayırlı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kibrit yakmaya çalışmak rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir