AnaSayfa / Genel / Kahve falında kibrit kutusu görmek

Kahve falında kibrit kutusu görmek

Kahve falında kibrit kutusu görmek huzuru yakalayacağına, hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, hayatına bolluk ve bereket geleceğine, ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, anne baba dualarının alınacağına, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kibrit kutusu gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi kalben biliyorsanız amaçlarınızdan uzaklaşmamalısınız.

Kahve falında kibrit kutusu görmek kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına yorulur.

Kahve falında kibrit kutusu almak kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, borçlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kutu kibrit görmek eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına yorulur.

Kahve falında kibrit çakmak çok mutlu bir hayat yaşayacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında yanmış kibrit görmek sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kibrit yakmaya çalışmak zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kibrit yemek ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında kibrit bulmak kazancın günden güne artacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir