AnaSayfa / Genel / Kahve falında kibrit yemek

Kahve falında kibrit yemek

Kahve falında kibrit yemek dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, toplumda iyi bir yer edineceğine, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, başarı kazanılacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine yorulur.

Kahve falında kibrit yemek gördüyseniz:

  • Sağlık konusunda dikkatli olmanız gerekmektedir.

Kahve falında kibrit yemek sıkıntıların zamanla çözüleceğine, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında kibrit almak içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında kibrit çöpü görmek kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, bol kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kibrit kutusu almak yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yanan kibrit görmek işinde zarar edeceğine, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında kibrit yaktığını görmek bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kibrit bulmak mutlu ve güzel günler yaşanacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına tabir olunur.

Kahve falında yanmış kibrit görmek yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, hayatının bir anda cennete döneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir