AnaSayfa / Genel / Kahve falında kibritle oynamak

Kahve falında kibritle oynamak

Kahve falında kibritle oynamak işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kibritle oynamak gördüyseniz:

  • Düşüncesiz hareketleriniz sizi sıkıntıya sokabilir.

Kahve falında kibritle oynamak refah içinde yaşayacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına delalettir.

Kahve falında kibrit çakmak ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına inanılır.

Kahve falında kibrit görmek ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yanan kibrit görmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında kutu kibrit görmek eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına işaret eder.

Kahve falında yanık kibrit görmek girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında kibrit istemek söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine tabir olunur.

Kahve falında kibritle ateş yakmak darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir