AnaSayfa / Genel / Kahve falında kibrit yakmaya çalışmak

Kahve falında kibrit yakmaya çalışmak

Kahve falında kibrit yakmaya çalışmak yeni şeyler keşfedeceğine, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında kibrit yakmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi planlarınız konusunda endişelendirebilirler.

Kahve falında kibrit yakmaya çalışmak günahlara, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kibrit toplamak kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kibritle mum yakmak yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine delalet eder.

Kahve falında kibritle sigara yakmak ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında kibrit çakmak hasret giderileceğine, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kibrit kutusu görmek hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, gönlünün rahata ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kibrit istemek yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, gözyaşlarının dineceğine işarettir.

Kahve falında kibrit söndürmek hem de hayat standartlarının yükseleceğine, imkân sahibi olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir