AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden ilaç almak

Kahve falında ölüden ilaç almak

Kahve falında ölüden ilaç almak hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına, endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına işaret eder.

Kahve falında ölüden ilaç almak gördüyseniz:

  • Gerekli düzenleme, düzeltme veya değişiklikleri yapabilirseniz, ilerleme ya da genişleme sağlanabilecek büyük olaylarda önünüzü açabilecek davet, teklif veya öneriler söz konusu olabilir.

Kahve falında ölüye ilaç vermek eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birinden ilaç almak falı kapatan kişinin suskunlaşacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına işaret eder.

Kahve falında ölüye ilaç almak bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, onların önüne geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüden ilaç almak her işten alnının akıyla çıkmaya, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ilaç yapmak büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında saça ilaç sürmek atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birinden ilaç almak yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, seyahatlere katılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ilaç içen birini görmek hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir