AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye ilaç almak

Kahve falında ölüye ilaç almak

Kahve falında ölüye ilaç almak zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, sevineceğine, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında ölüye ilaç almak gördüyseniz:

  • Ek gelirler söz konusu olabilir.

Kahve falında ölüden ilaç almak o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü birinden ilaç almak kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, kısaysa da ömrün kısa süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüye ilaç vermek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine inanılır.

Kahve falında ölüye ilaç almak güzel haberlerin alınacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına yorulur.

Kahve falında iğne ve ilaç görmek iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fitil ilaç görmek rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, makamının tehlikeye gireceğine işarettir.

Kahve falında ilaçlı su içmek nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında doktora gidip ilaç almak yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir