AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden hamur almak

Kahve falında ölüden hamur almak

Kahve falında ölüden hamur almak adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüden hamur almak gördüyseniz:

  • Herhangi bir tepki vermeniz gerekmiyor.

Kahve falında ölüye hamur vermek sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine delalet eder.

Kahve falında ölüden hamur almak deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamur pazısı görmek haybeye para ve zaman harcayacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına delalettir.

Kahve falında hamurda böcek görmek niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine delalettir.

Kahve falında tuzsuz hamur görmek rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının hamur yoğurduğunu görmek çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine delalet eder.

Kahve falında hamur teknesi görmek girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine işarettir.

Kahve falında un hamur ekmek görmek bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir