AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının hamur yoğurduğunu görmek

Kahve falında arkadaşının hamur yoğurduğunu görmek

Kahve falında arkadaşının hamur yoğurduğunu görmek işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, çok sevinçli haberler alacağına, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının hamur yoğurduğunu gördüyseniz:

  • Kirada oturuyorsanız, komşularınız türlü problemler yaratabilir veya kardeş ya da kuzenlerin sorunlarıyla uğraşılması gerekebilir.

Kahve falında arkadaşının hamur yoğurduğunu görmek rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin hamur yoğurduğunu görmek yaşama isteğinin artacağına, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının hamur yoğurduğunu görmek başarı üstüne başarı kazanacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında annesinin hamur yoğurduğunu görmek hayatının bereketli ve verimli olacağına, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annemin hamur yoğurduğunu görmek işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine işaret eder.

Kahve falında ölen birinin hamur yoğurduğunu görmek geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, moral ve sermaye kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında birinin hamur yoğurduğunu görmek ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annenin hamur yoğurduğunu görmek zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir