AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamurda böcek görmek

Kahve falında hamurda böcek görmek

Kahve falında hamurda böcek görmek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında hamurda böcek gördüyseniz:

  • Çevrenizde aranır olmanıza rağmen yabancılaşma eğilimi gösterebilirsiniz.

Kahve falında hamurda böcek görmek hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına işaret eder.

Kahve falında börek hamuru görmek uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına yorulur.

Kahve falında hamurla uğraşmak sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamur tatlısı yapmak birbirlerine her konuda destek olacağına, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında hamur mayalamak çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kızının hamur açtığını görmek sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında hamurdan şekiller yapmak aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında hamurdan börek yapmak tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir