AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamur teknesi görmek

Kahve falında hamur teknesi görmek

Kahve falında hamur teknesi görmek pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, zenginlik elde edeceğine, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, sıkıntısının biteceğine delalet eder.

Kahve falında hamur teknesi gördüyseniz:

  • İlerleme sağlamak istediğimiz işlerde gelişmeler olabilir.

Kahve falında hamur teknesi görmek birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında bir tekne hamur görmek işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında teknede hamur görmek birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine yorulur.

Kahve falında yanan tekne görmek arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde tekneyle gitmek gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, falı kapatan kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tekne satın almak kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine delalettir.

Kahve falında denizde tekne sürmek zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına işaret eder.

Kahve falında deniz teknesi görmek tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir