AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamur pazısı görmek

Kahve falında hamur pazısı görmek

Kahve falında hamur pazısı görmek çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına tabir olunur.

Kahve falında hamur pazısı gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren alanlarda değişikliklere veya beklenmedik gelişmelere açıksınız.

Kahve falında hamur pazısı görmek komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, hayırlı bir yuva kurulacağına delalettir.

Kahve falında pazı yemeği görmek sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında pazı görmek onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında pazı satın almak iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, büyük özgüven kazanacağına yorulur.

Kahve falında pazı pişirmek çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pazı dolması yemek maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pazı tohumu görmek hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına rivayet eder.

Kahve falında pazı dikmek büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, malların artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir