AnaSayfa / Genel / Kahve falında fidan koparmak

Kahve falında fidan koparmak

Kahve falında fidan koparmak girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, umutların yıkılacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fidan koparmak gördüyseniz:

  • İstediğiniz şeylerin peşinden gitmeniz gerekiyor.

Kahve falında çınar fidanı görmek karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine yorulur.

Kahve falında fidan dikmek ve sulamak dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üzüm fidanı dikmek imkânsızlıklarının biteceğine, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına rivayet eder.

Kahve falında fidan ağacı görmek aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına delalettir.

Kahve falında domates fidan dikmek bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çam fidan görmek ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine işarettir.

Kahve falında mezarlığa fidan dikmek kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında saksıya fidan dikmek itibarın sarsılacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir