AnaSayfa / Genel / Kahve falında fidan budamak

Kahve falında fidan budamak

Kahve falında fidan budamak ağız tadının bozulmayacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına alamet eder.

Kahve falında fidan budamak gördüyseniz:

  • Aşırı sorumluluk almaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında fidan budamak hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine işarettir.

Kahve falında ağaç budadığını görmek bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, bol hayır duası alınacağına işaret eder.

Kahve falında çiçek budamak zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dal budamak psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kayısı ağacı budamak zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında incir ağacı budamak çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bahçe budamak aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına alamet eder.

Kahve falında kuru ağaç budamak rahatsızlıkların şifa bulacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir