AnaSayfa / Genel / Kahve falında incir fidanı görmek

Kahve falında incir fidanı görmek

Kahve falında incir fidanı görmek fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında incir fidanı gördüyseniz:

  • Gerek iş, gerek zevk için yolculuk yapabilirsiniz.

Kahve falında incir fidanı dikmek işlerini düzene sokacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına inanılır.

Kahve falında incir fidanı görmek kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına yorulur.

Kahve falında fidan kırmak günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına inanılır.

Kahve falında elma fidanı dikmek üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine delalettir.

Kahve falında üzüm fidanı dikmek şan şöhret, itibar kazanacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına yorulur.

Kahve falında küçük fidan görmek zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına yorulur.

Kahve falında bahçeye fidan dikmek isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, iyi geçiminin devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çilek fidanı görmek sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir