AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan elma alıp yemek

Kahve falında ağaçtan elma alıp yemek

Kahve falında ağaçtan elma alıp yemek arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, hayırlı bir evlat olacağına, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine alamet eder.

Kahve falında ağaçtan elma alıp yemek gördüyseniz:

  • Karar veremediğiniz bir konuda sizi aydınlatmaları mümkündür.

Kahve falında ağaçtan elma alıp yemek çalışmaları kötüleyeceğine, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dalından elma alıp yemek sevinçli haberler alınacağına, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına delalettir.

Kahve falında ölüden elma alıp yemek kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında ağaçtan elma koparıp yemek anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçta elma yemek güzel ve mutlu günler yaşayacağına, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında ağaçtan elma yemek eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, sorumlulukların azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan elma toplayıp yemek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan kırmızı elma koparıp yemek zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir