AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden ekmek yemek

Kahve falında ölüden ekmek yemek

Kahve falında ölüden ekmek yemek birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sağlık problemleri yaşamayacağına, her geçen gün daha profesyonel olacağına, hayatının bir anda cennete döneceğine, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüden ekmek yemek gördüyseniz:

  • Bazı bilgileri ya da haberleri saklamakla veya başkalarının işlerine karışmakla suçlanabilirsiniz.

Kahve falında ölünün elinden ekmek yemek sağlığını da kaybedeceğine, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüden ekmek yemek böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine inanılır.

Kahve falında ölüyle ekmek yemek kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyle ekmek yapmak sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü insana ekmek vermek tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına inanılır.

Kahve falında ölü birinin ekmek verdiğini görmek sahip olacağı malın faazlalığına, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün elinde ekmek görmek çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına alamet eder.

Kahve falında bir ölüden ekmek almak maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir