AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyle ekmek yapmak

Kahve falında ölüyle ekmek yapmak

Kahve falında ölüyle ekmek yapmak gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, dinde bilginleşeceğine, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, kazancın her daim artacağına, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyle ekmek yapmak gördüyseniz:

  • İş veya özel yaşamınızdaki ilişkilerinize farklı şekilde yaklaşmalısınız.

Kahve falında ölüyle ekmek yapmak insanlara her türlü yardımı yapacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına yorulur.

Kahve falında evde ekmek yapmak aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yağlı ekmek yapmak kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ekmek yapmak pişirmek anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında tahinli ekmek yapmak çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, asil kimselerden çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında ev ekmeği yapmak işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına delalettir.

Kahve falında köy ekmeği yapmak para sıkıntısı çekmeyeceğine, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yufka ekmek yapmak sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir