Kahve falında bir ölüden ekmek almak

Kahve falında bir ölüden ekmek almak üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında bir ölüden ekmek almak gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda oluşan stres ya da endişe yaratan durumlarla ilgili herkesin farklı fikirleri olabilir.

Kahve falında ölünün ekmek yediğini görmek sermayesinin harcandığına değeceğine, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü birinden ekmek almak ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine inanılır.

Kahve falında ölüye ekmek verdiğini görmek şansının kendisinden yana gideceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında ölünün elinde ekmek görmek büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, iyi niyetle ses çıkarmayan fal sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine alamet eder.

Kahve falında ölüden ekmek istemek çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına delalettir.

Kahve falında ölüyle ekmek yapmak iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına işarettir.

Kahve falında ölüden ekmek yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, eline büyük paralar geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölünün elinden ekmek almak sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top