AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü insana ekmek vermek

Kahve falında ölü insana ekmek vermek

Kahve falında ölü insana ekmek vermek gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına yorulur.

Kahve falında ölü insana ekmek vermek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya diğer girişmlerinizi ya da iş birliklerinizi ilgilendiren konularda geri adıma atmaktan çekinmeniz veya daha fazla araştırma yapmaya üşenmeniz durumunda, aslında bitmesi gerekmeyen konuları sonlandırabilirsiniz.

Kahve falında ölü insana ekmek vermek uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş insana ekmek vermek düşmanlarına da dost olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir insana ekmek vermek iyi gelir getiren işler yapılacağına, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş insandan ekmek almak varolan borçların ödeneceğine, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında ölüye ekmek verdiğini görmek fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüden ekmek yemek sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında ölünün icin ekmek görmek yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına yorulur.

Kahve falında ölüden ekmek istemek bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, başını yastığa daha rahat koyacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir