AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birinin ekmek verdiğini görmek

Kahve falında ölü birinin ekmek verdiğini görmek

Kahve falında ölü birinin ekmek verdiğini görmek kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına işaret eder.

Kahve falında ölü birinin ekmek verdiğini gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız kişiler bazı konularda sizi zor durumda bırakabilir veya kötü görünmenize neden olabilirler.

Kahve falında ölü birinin ekmek verdiğini görmek ilerleyeceğine ve kalkınacağına, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine delalettir.

Kahve falında ölüye ekmek verdiğini görmek hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına yorulur.

Kahve falında ölünün ekmek verdiğini görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, komşular tarafından kötülenileceğine rivayet eder.

Kahve falında kediye ekmek verdiğini görmek rahatsızlıkların tedavi edileceğine, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin ekmek verdiğini görmek zarar edeceği bir döneme gireceğine, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında birine ekmek verdiğini görmek çok doğru bir yol tutulacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine işaret eder.

Kahve falında başbakanın ekmek verdiğini görmek çok rahat bir döneme gireceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine delalet eder.

Kahve falında birinin sana ekmek verdiğini görmek işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir