AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün elinde ekmek görmek

Kahve falında ölünün elinde ekmek görmek

Kahve falında ölünün elinde ekmek görmek ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün elinde ekmek gördüyseniz:

  • Duygularınızı serbest bırakmanız durumunda evde sorunlar söz konusu olabilir.

Kahve falında ölünün elinde ekmek görmek kişinin can derdine düşeceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş birinin elinde ekmek görmek kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eline ekmek almak beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına yorulur.

Kahve falında başkasının elinde ekmek görmek toplum için faydalı işler yapacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında eşinin elinde ekmek görmek işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine tabir olunur.

Kahve falında elindeki ekmeği başkasına vermek iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına alamet eder.

Kahve falında ölen birinin elinde ekmek görmek kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine delalettir.

Kahve falında ekmeğe el basmak her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir