AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyle ekmek yemek

Kahve falında ölüyle ekmek yemek

Kahve falında ölüyle ekmek yemek ailesinden hayır göreceğine, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, işlerini sabırla yoluna koyacağına, kasasının ağırlaşacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına işarettir.

Kahve falında ölüyle ekmek yemek gördüyseniz:

  • Ekip çalışması, iş birliği veya ortaklık gerektiren işler hızlanmaya başlıyor.

Kahve falında ölüden ekmek yemek büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına inanılır.

Kahve falında ölünün elinden ekmek yemek yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına delalettir.

Kahve falında ölüyle ekmek yemek üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, işlerini yoluna koyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün elinde ekmek görmek yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine inanılır.

Kahve falında ölü birinden ekmek almak sıhhat kazanacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine delalet eder.

Kahve falında ölüden ekmek almak adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine yorulur.

Kahve falında ölüye ekmek verdiğini görmek kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine alamet eder.

Kahve falında ölünün icin ekmek görmek fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir