AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağından bıçaklandığını görmek

Kahve falında ayağından bıçaklandığını görmek

Kahve falında ayağından bıçaklandığını görmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağından bıçaklandığını gördüyseniz:

  • Bazı kayıplarınız olabilir ya da bir şeylerden vaz geçmek zorunda kalabilirsiniz.Sosyal ilişkilerinizde, aile meselelerinizde veya iş hayatınızda bazı güçlüklerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında ayağından bıçaklandığını görmek başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bıçak bıçağa kavga etmek sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine delalettir.

Kahve falında biri tarafından bıçaklanmak dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına alamet eder.

Kahve falında ucu kırık bıçak görmek malın ve paranın da arttıkça artacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bıçak sallamak üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine yorulur.

Kahve falında kılıç bıçak görmek rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına rivayet eder.

Kahve falında akrabası tarafından bıçaklanmak sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında birçok bıçak görmek çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir