AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden aşure almak

Kahve falında ölüden aşure almak

Kahve falında ölüden aşure almak aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, evlilik yolunda engeller çıkacağına, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına delalettir.

Kahve falında ölüden aşure almak gördüyseniz:

  • Özür dileme eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında ölüden aşure almak bol kazanç elde edeceğine, maddi kayıpların olacağına tabir olunur.

Kahve falında aşure görmek sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına işarettir.

Kahve falında aşure tatlısı görmek dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine rivayet eder.

Kahve falında aşure dağıtmak eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında birinden aşure almak işlerin kötü bir duruma geleceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına işaret eder.

Kahve falında aşure pişirip dağıtmak uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, büyük bir işe kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında aşure buğdayı görmek ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine işarettir.

Kahve falında birinin aşure yediğini görmek başarılarının çoğalacağına, başarı kaydedeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir