AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşure tatlısı görmek

Kahve falında aşure tatlısı görmek

Kahve falında aşure tatlısı görmek sakin giden yaşamının sarsılacağına, herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, her daim aile tarafından kollanacak olan fal sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aşure tatlısı gördüyseniz:

  • Özel bir kişiye yapacağınız ziyaret ilişkinizi güçlendirebilir.

Kahve falında aşure tatlısı görmek ekonomik kayıpların sürekli artacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında aşure yaparken görmek işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına delalettir.

Kahve falında aşure malzemesi görmek yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aşure içmek her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aşure görmek kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına yorulur.

Kahve falında aşure karıştırmak kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına yorulur.

Kahve falında birine aşure vermek kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına inanılır.

Kahve falında aşure yapıp dağıtmak iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir