AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşure dağıtmak

Kahve falında aşure dağıtmak

Kahve falında aşure dağıtmak falı kapatan kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, kem gözlere gelineceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına işarettir.

Kahve falında aşure dağıtmak gördüyseniz:

  • Kendi önceliklerinizi hatırlamalısınız.

Kahve falında aşure dağıtmak yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında aşure pişirip dağıtmak güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, ikinci bir şans vereceğine rivayet eder.

Kahve falında aşure yapıp dağıtmak emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına delalet eder.

Kahve falında aşure pişirmek ve dağıtmak diploma ve meslek sahibi olacağına, doğru haber almaya işaret etmektedir.

Kahve falında aşure karıştırmak iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının aşure yaptığını görmek huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aşurelik buğday görmek elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine delalet eder.

Kahve falında bir kazan aşure görmek insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir