AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşure pişirip dağıtmak

Kahve falında aşure pişirip dağıtmak

Kahve falında aşure pişirip dağıtmak genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, yeni yollara girileceğine, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, son model arabaya sahip olacağına, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aşure pişirip dağıtmak gördüyseniz:

  • Çevre değişikliğine ihtiyacınız var.

Kahve falında aşure pişirmek ve dağıtmak güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına tabir olunur.

Kahve falında aşure pişirip dağıtmak kafasının rahat edeceğine, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına alamet eder.

Kahve falında aşure dağıtmak alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına delalettir.

Kahve falında aşure yapıp dağıtmak tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında aşure çorbası pişirmek bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine inanılır.

Kahve falında aşure pişiren birini görmek şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, sağlık ve şifa bulacağına rivayet eder.

Kahve falında aşure pişirdiğini görmek maddi anlamda çok ileri gidileceğine, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında aşure pişirmek zorlukların aşılacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir