AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden aşure almak

Kahve falında birinden aşure almak

Kahve falında birinden aşure almak yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, adını aklamayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden aşure almak gördüyseniz:

  • Dostlarınızla olan ilişkileriniz değişik seviyelerdedir.

Kahve falında aşure günü görmek büyük başarı kazanacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin aşure yediğini görmek muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında aşure dökmek atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına inanılır.

Kahve falında aşure ikram etmek kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aşure pişiren birini görmek onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine yorulur.

Kahve falında aşure piştiğini görmek sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, kazancın daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aşure pişirip dağıtmak aile hayatlarını bozulacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına alamet eder.

Kahve falında aşure hazırlamak çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir