AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah armut görmek

Kahve falında siyah armut görmek

Kahve falında siyah armut görmek kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, bolluk getirecek bir döneme girileceğine, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, rahatlayacağına ve hafifleyeceğine işarettir.

Kahve falında siyah armut gördüyseniz:

  • Kapalı kapılar ardında konuşulanları göremiyorsunuz.

Kahve falında siyah armut görmek karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine inanılır.

Kahve falında dalda armut görmek iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük armut yemek arkasından gıybet edeceğine, kendisinin de bundan çok memnun olacağına delalet eder.

Kahve falında armut dökmek elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, rütbe alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üzüm ve armut görmek yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken armut yemek kazancın devamlı olacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına delalet eder.

Kahve falında yabani armut görmek istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında armut turşusu görmek özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir