AnaSayfa / Genel / Kahve falında armut çekirdeği görmek

Kahve falında armut çekirdeği görmek

Kahve falında armut çekirdeği görmek çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, çok daha büyük işlere gireceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında armut çekirdeği gördüyseniz:

  • Eğitimle ilgili konular sonuçlanabilir.

Kahve falında armut çekirdeği görmek günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına işaret eder.

Kahve falında çekirdekli simit görmek düşmanlıkların biteceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hurma çekirdeği görmek rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, şaşkın olacağına alamet eder.

Kahve falında çekirdekli ekmek ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında birinden çekirdek almak uzun ve hayırlı bir ömre, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında meyve çekirdeği görmek gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında zeytin çekirdeği yemek ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine alamet eder.

Kahve falında çekirdekli patlıcan görmek yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir