AnaSayfa / Genel / Kahve falında armut ve incir görmek

Kahve falında armut ve incir görmek

Kahve falında armut ve incir görmek kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında armut ve incir gördüyseniz:

  • Amaçlarınız ulaşmada arkadaşlarınız veya akrabalarınızın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında armut ve incir görmek zenginlik getirecek adımlar atılacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında incir armut görmek geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine yorulur.

Kahve falında incir ve armut yemek can sıkıcı haberler almaya, kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şeftali ve armut görmek kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına inanılır.

Kahve falında armut yiyen birini görmek ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, büyük paralar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında kurumuş armut ağacı görmek huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına işaret eder.

Kahve falında armut toplamayı görmek sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine işarettir.

Kahve falında sulu armut yemek sorunlarını çözeceğine, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir