AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın küpe bulmak

Kahve falında altın küpe bulmak

Kahve falında altın küpe bulmak borçlarının kapacağına, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, alın terinin karşılığını alacağına, güç alacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, ağlayacağına ve dertleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altın küpe bulmak gördüyseniz:

  • Gerçekçilikten uzak beklentiler veya duygusal yanılsamalar nedeniyle pratiği olmayan işlerle ilgileniyor olabilirsiniz.

Kahve falında altın küpeler bulmak hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına işaret eder.

Kahve falında altın küpe kaybedip bulmak haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, ters giden durumların düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında altın küpe bulmak huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında altın küpe bulduğunu görmek kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye rivayet eder.

Kahve falında yerde altın küpe bulmak işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, daha güzelleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında altın küpe kolye bulmak o kişiye zararının dokunacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaybolan altın küpeyi bulmak hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine, yalan söylemeye tabir olunur.

Kahve falında altın yüzük ve küpe bulmak kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, fal sahibinin gözyaşı dökeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir