AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın gümüş küpe görmek

Kahve falında altın gümüş küpe görmek

Kahve falında altın gümüş küpe görmek hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, şansın kapanacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, manevi bir rahatlama yaşanacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına rivayet eder.

Kahve falında altın gümüş küpe gördüyseniz:

  • Dikkatli olmazsanız, başkalarının işlerine karışmakla veya doğruları çarpıtmakla suçlanabilirsiniz.

Kahve falında altın ve gümüş küpe görmek kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında altın gümüş küpe görmek parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine tabir olunur.

Kahve falında gümüş küpe hediye almak sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, mutlu olacağınıza işaret eder.

Kahve falında gümüş yüzük küpe görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gümüş kolye küpe görmek büyük bir şansın elden kaçırılacağına, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına inanılır.

Kahve falında gümüş küpe bulmak kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, fakirlerin zenginleşeceğine alamet eder.

Kahve falında mavi taşlı gümüş küpe görmek sevinçli ve mutlu haberler alacağına, mahsullerin fazlalaşacağına delalettir.

Kahve falında gümüş küpe aldığını görmek üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir