AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın küpenin tekini kaybetmek

Kahve falında altın küpenin tekini kaybetmek

Kahve falında altın küpenin tekini kaybetmek herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, küs kimselerin barışacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, hayatına bolluk ve bereket geleceğine, onun mutlu olmasına vesile olacağına, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına işarettir.

Kahve falında altın küpenin tekini kaybetmek gördüyseniz:

  • İmajınıza zarar verebilecek kişileri dışarıda bırakmamaya dikkat etmeniz gerekiyor.

Kahve falında altın küpenin tekini kaybetmek yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, malların çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın küpe tekini kaybetmek ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine rivayet eder.

Kahve falında küpe tekini kaybetmek başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında küpesinin tekini kaybetmek karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küpenin tekini kaybetmek kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına delalettir.

Kahve falında küpenin tekini düşürmek atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küpenin tekinin kaybolduğunu görmek ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine alamet eder.

Kahve falında terliğin tekini kaybetmek masrafların bu dönemde artış göstereceğine, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir