AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaybolan altın küpeyi bulmak

Kahve falında kaybolan altın küpeyi bulmak

Kahve falında kaybolan altın küpeyi bulmak çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, sıkıntılarının geçeceğine delalettir.

Kahve falında kaybolan altın küpeyi bulmak gördüyseniz:

  • Ya da eğitmeniniz veya babanız olabilir.

Kahve falında kaybolan altın küpeyi bulmak çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına yorulur.

Kahve falında kaybolmuş küpe bulmak kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, moral bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaybolan küpeyi bulmak kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına işarettir.

Kahve falında kaybettiğin küpeyi bulmak eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında kaybettiği küpeyi bulmak o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altın küpe kaybettiğini görmek çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına alamet eder.

Kahve falında altın küpeler bulmak çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine tabir olunur.

Kahve falında yerde altın küpe bulmak hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir