AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın küpe kırılması görmek

Kahve falında altın küpe kırılması görmek

Kahve falında altın küpe kırılması görmek garanti olacak bir yer edineceğine, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine yorulur.

Kahve falında altın küpe kırılması gördüyseniz:

  • Her şey aynı anda üzerinize gelebilir.

Kahve falında altın küpe kırıldığını görmek eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın küpe kırılması görmek hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında altın küpenin kırıldığını görmek eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında küpe kırılması görmek ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında kırılmış küpe görmek kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, fal sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında kırılan küpe görmek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küpenin kırılması görmek yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında küpenin kırıldığını görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, rahatın kaçacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir