AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü taklidi yapmak

Kahve falında ölü taklidi yapmak

Kahve falında ölü taklidi yapmak yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına işarettir.

Kahve falında ölü taklidi yapmak gördüyseniz:

  • Karşılıksız yardım bekleyen faydacı kişilerle nasıl başa çıkacağınızın iç güdüsel olarak farkındasınız.

Kahve falında ölü taklidi yapmak aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş taklidi yapmak arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine inanılır.

Kahve falında hayvan taklidi yapmak kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, sevilen bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında sarhoş taklidi yapmak aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, maddi olarak büyük getirisi olacağına alamet eder.

Kahve falında deli taklidi yapmak evlatlarının hayırlı olacağına, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bayılma taklidi yapmak inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına alamet eder.

Kahve falında kör taklidi yapmak işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, nasibin bollaşacağına işaret eder.

Kahve falında birinin taklidini yapmak maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir