AnaSayfa / Genel / Kahve falında atla savaşa gitmek

Kahve falında atla savaşa gitmek

Kahve falında atla savaşa gitmek çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, mal edineceğine, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında atla savaşa gitmek gördüyseniz:

  • Bazı konuların sizin müdahaleniz olmaksızın açıklığa kavuşması için yer açmalısınız.

Kahve falında atla savaşa gitmek çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında savaş atı görmek hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, malının da eksilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında atlı savaş görmek verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında savaş gitmek uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında asker olup savaşa gitmek kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, rahatının kaçacağına inanılır.

Kahve falında atla hacca gitmek iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve falı kapatan kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına yorulur.

Kahve falında atla dört nala gitmek hayatının çok daha kolay hale geleceğine, sıkıntılarından arınacağına tabir olunur.

Kahve falında at arabasında gitmek kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına, dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir