AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker olup savaşa gitmek

Kahve falında asker olup savaşa gitmek

Kahve falında asker olup savaşa gitmek eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, yeni bir eve sahip olunacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, birçok firmadan iş teklifi geleceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, böylece hayata yeniden sarılacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında asker olup savaşa gitmek gördüyseniz:

  • İşinizde alacağınız ani bir kararla yararlı ortaklıklara girebilirsiniz.

Kahve falında asker olup savaşa gitmek sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, sorunların bir bir çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında asker savaş görmek dileklerinin yerine geleceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında asker olup savaştığını görmek bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında savaşta asker olmak sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, ticaretin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında savaş ve asker görmek dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, mutlu olacağına ve güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında savaşta asker görmek dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, malına gelecek zarara yorulmaktadır.

Kahve falında askerde savaştığını görmek çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına tabir olunur.

Kahve falında asker ve savaş görmek karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir