AnaSayfa / Genel / Kahve falında atla hacca gitmek

Kahve falında atla hacca gitmek

Kahve falında atla hacca gitmek iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında atla hacca gitmek gördüyseniz:

  • Aniden, sağlıkla, geçmişten gelen konularla veya işle ilgili bazı olaylarla başa çıkmanızı sağlayabilecek kolay bir metot ortaya çıkabilir.

Kahve falında atla hacca gitmek hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının hacca gideceğini duymak evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına inanılır.

Kahve falında hacca gitmek üzere olduğunu görmek çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anne ve babayla hacca gitmek iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hacca gidiyor görmek kurulu düzenin yıkılacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hacca gidene para vermek sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, tartışmalı bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğinle hacca gitmek işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, aile hayatına adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında ailece hacca gitmek edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir