AnaSayfa / Genel / Kahve falında savaş gitmek

Kahve falında savaş gitmek

Kahve falında savaş gitmek husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında savaş gitmek gördüyseniz:

  • Evinizde, hayatınızda yapmak istediğiniz değişikliklere bağlı uyarlamalar yapabilirsiniz.

Kahve falında savaş gitmek sevincinin üzüntüye döneceğine, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında asker olup savaşa gitmek donanımlı kılacağına, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına delalet eder.

Kahve falında atla savaşa gitmek belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında savaş topu görmek yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında savaş başladığını görmek girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında savaş vurulmak kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına işarettir.

Kahve falında savaşın içinde kalmak çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında savaş kazanmak çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir