AnaSayfa / Genel / Kahve falında atla dört nala gitmek

Kahve falında atla dört nala gitmek

Kahve falında atla dört nala gitmek değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, şans ve kısmet elde edeceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, yüküne ortak olacağına, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine delalettir.

Kahve falında atla dört nala gitmek gördüyseniz:

  • Yaratıcı düşünmeniz geçmişte anlamakta zorluk çektiğiniz bazı konuları anlamanıza yardım edebilir.

Kahve falında atla dört nala gitmek asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın at nalı görmek kasasının daha çok para dolacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dört nala at görmek ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında at nalı kolye görmek efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dört nala koşan atlar görmek anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına alamet eder.

Kahve falında dört nala at sürmek sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına yorulur.

Kahve falında at nalı çakmak birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına delalettir.

Kahve falında dört nala koşan siyah at görmek uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir