AnaSayfa / Genel / Kahve falında savaş atı görmek

Kahve falında savaş atı görmek

Kahve falında savaş atı görmek işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, attığı adımların boşa gideceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında savaş atı gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz olanı kabul etmek gerekebilir.

Kahve falında atla savaşa gitmek ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine tabir olunur.

Kahve falında atlı savaş görmek dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine alamet eder.

Kahve falında savaş atı görmek hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, iş dünyasında üne kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında savaş arasında kalmak hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında askerde savaştığını görmek daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine inanılır.

Kahve falında savaş alanında olduğunu görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında savaşta rehin alınmak sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, büyük miktarda para kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında savaş ve asker görmek iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir