AnaSayfa / Genel / Kahve falında at arabasında gitmek

Kahve falında at arabasında gitmek

Kahve falında at arabasında gitmek zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, hayatın temposunun yükseleceğine, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, hasretliğin biteceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında at arabasında gitmek gördüyseniz:

  • Aile üyelerini ilgilendiren konulara zaman ayırmak tutulmanın başka bir yansıması olabilir.

Kahve falında at arabasına binip gitmek hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, fal sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında at arabasında gitmek üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına rivayet eder.

Kahve falında at çiftliğine gitmek yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, elindekilerinin kıymetini bileceğine işarettir.

Kahve falında atın üstünde gitmek üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine delalet eder.

Kahve falında at üzerinde gitmek kafasını toparlayamayacağına, malının ve parasının da artacağına inanılır.

Kahve falında atla gitmek sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına işaret eder.

Kahve falında atla hacca gitmek yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, iyileşeceğine, kısmet alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında atla savaşa gitmek yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, hayırlı bir evlat olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir