AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü taşlamak

Kahve falında ölüyü taşlamak

Kahve falında ölüyü taşlamak uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, beklentilerine ulaşacağına, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, borçlarının artacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, yenileceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine delalettir.

Kahve falında ölüyü taşlamak gördüyseniz:

  • Bir yandan hayranlık uyandırırken, bir yandan da kıskanılabilirsiniz.

Kahve falında ölüyü taşlamak haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü taşlamak az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına inanılır.

Kahve falında ayıyı taşlamak haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düşmanı taşlamak verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine işarettir.

Kahve falında çakal taşlamak işinde profesyonel kimse olacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine işaret eder.

Kahve falında fare taşlamak hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine işarettir.

Kahve falında inek taşlamak birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kurt taşlamak kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir