AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü tarafından ısırılmak

Kahve falında ölü tarafından ısırılmak

Kahve falında ölü tarafından ısırılmak ün salacağına, mal ve mülkün telafi edileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, işlerindeki karın artacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, mekân değiştireceğine delalettir.

Kahve falında ölü tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız kendi yollarından değil, sizin yolunuzdan gitme kararı alabilir.

Kahve falında ölü biri tarafından ısırılmak anne ve baba duası alınacağına, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına delalettir.

Kahve falında ölü tarafından ısırılmak uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, bolluk ve bereket elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında inek tarafından ısırılmak dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa tarafından ısırılmak hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine rivayet eder.

Kahve falında ördek tarafından ısırılmak hayatının bu sayede güzelleşeceğine, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah köpek tarafından ısırılmak çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine işaret eder.

Kahve falında bilinmeyen bir hayvan tarafından ısırılmak geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında at tarafından ısırıldığını görmek kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir