AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü biri tarafından ısırılmak

Kahve falında ölü biri tarafından ısırılmak

Kahve falında ölü biri tarafından ısırılmak şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine yorulur.

Kahve falında ölü biri tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Diğerleri hakkında edineceğimiz bilgiler karşı tarafı daha iyi anlamamızı sağlayabilir.

Kahve falında ölü biri tarafından ısırılmak çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, büyük bir başarıya ulaşılacağına alamet eder.

Kahve falında ölü tarafından ısırılmak bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında zehirli yılan tarafından ısırılmak büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında biri tarafından ısırılmak maddi açıdan zarar edileceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sinek tarafından ısırılmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir köpek tarafından ısırılmak girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına işarettir.

Kahve falında yavru kedi tarafından ısırılmak işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına işarettir.

Kahve falında aslan tarafından ısırılmak uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir