AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplumbağa tarafından ısırılmak

Kahve falında kaplumbağa tarafından ısırılmak

Kahve falında kaplumbağa tarafından ısırılmak atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, kötü giden işlerin düzeleceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında kaplumbağa tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir veya keyifli planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında kaplumbağa tarafından ısırılmak kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına işaret eder.

Kahve falında ısıran kaplumbağa görmek yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı yılan tarafından ısırılmak sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, hem yeni yerler göreceğine delalet eder.

Kahve falında bir böcek tarafından ısırılmak kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında kartal tarafından ısırılmak kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, işten yana şansının açık olacağına rivayet eder.

Kahve falında uçan böcek tarafından ısırılmak yapacağı o işi onaylamayacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir insan tarafından ısırılmak hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, maddi zararının giderileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşek tarafından ısırılmak maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir